Mini Tractor - Tractoren

Talloze miniwerktuigen

Nieuwe of gebruikte mini-trekkers

Bevorder de groei van uw gazon

Een frees voor uw mini-tractor

Wanneer u een frees voor uw mini-tractor nodig heeft, is Goedhart Mini Tractoren de plek waar u moet zijn. Bij ons koopt u met behulp van het meest deskundige advies het miniwerktuig dat u nodig heeft. Wanneer u dus niet zeker weet of u de juiste frees voor uw mini-tractor kiest, helpen onze specialisten u om met zekerheid uw miniwerktuig aan te schaffen. Zo gaat u snel weer aan de slag met uw grondwerkzaamheden.

Wat is de functie van een frees op uw mini-tractor?

Met een frees bewerkt u de grond waar u op verbouwt. Deze werkt niet hetzelfde als een ploeg, want met een frees bewerkt u de grond zonder deze te keren. De grond wordt door elkaar geroerd en in één keer klaargemaakt om te bezaaien. Bij ons kiest u een frees voor uw mini-tractor in de werkbreedte die u nodig heeft. De volgende zijn bij ons verkrijgbaar:

Al ruim 25 jaar ervaring

Heeft u een gebruikte mini-tractor aangeschaft en zoekt u hiervoor een geschikte frees? Dan helpen wij u uiteraard ook graag bij uw keuze. Al meer dan 25 jaar bieden wij met enthousiasme onze klanten mini-tractoren en diverse aanbouwwerktuigen aan. Wanneer u een product wilt aanschaffen, nodigen wij u graag uit op onze vestiging. Bel hiervoor naar 06-15150550 of 06-20179557. Ook voor direct advies kunt u ons contacteren.