Mini Tractor - Tractoren

Talloze miniwerktuigen

Nieuwe of gebruikte mini-trekkers

Bevorder de groei van uw gazon

ISEKI TM 3217 en 3185

ISEKI TM 3185 en 3217 zijn twee veelzijdige mini-tractoren van de TM 3000-serie van het bekende Japanse topmerk. Wij zijn een officiële dealer van de ISEKI mini-tractor, die u onder andere als maaier kunt inzetten. Bovendien bieden wij nog meer mini-tractoren en werktuigen van diverse andere merken aan. Heeft u interesse in de ISEKI TM 3185 of 3217 mini-tractor en zoekt u hiervoor een geschikte dealer? Of bent u simpelweg benieuwd naar alle specificaties van deze trekkers? Dan is Goedhart Mini Tractoren u graag van dienst. Wij leggen u de mogelijkheden voor op basis van uw voorkeuren en geven u advies wanneer u dit wenst.

ISEKI TM 3185 en 3217: professionele mini-tractoren voor uw grondwerk

Wanneer u een mini-tractor of maaier zoekt die krachtig is en gemakkelijk te bedienen is, dan raden wij het merk ISEKI aan. Niet voor niets zijn wij officiële dealer van ISEKI; het merk biedt al jaren de hoogste kwaliteit bij iedere mini-tractor en maaier die het op de markt brengt. Twee van de tractoren zijn de ISEKI TM 3185 en 3217. Afhankelijk van uw werkzaamheden kiest u – met de hulp van onze specialisten – de compacttrekker die u nodig heeft. Hier vindt u een klein overzicht van de eigenschappen.

ISEKI TM 3185

ISEKI TM 3185 heeft een 3-cilinder dieselmotor met een motorvermogen van 18 pk. Het laadvermogen is 250 kg. Het is een zeer professionele en compacte trekker die een opvallend bedieningsgemak biedt, terwijl hij ook erg technisch hoogstaand is. De technische eigenschappen – zoals de apart in- en uitschakelbare 4-wielaandrijving en het moderne, verlichte dashboard – maken de prijs-kwaliteitverhouding meer dan uitstekend.

ISEKI TM 3217

Een echte krachtpatser in de TM 3000-serie is de ISEKI TM 3217. Ook deze mini-tractor kunnen wij als ISEKI-dealer aanbevelen. Zeker wanneer u nog iets krachtiger zoekt dan zijn meer compacte broer, de TM 3185. De ISEKI TM 3217 heeft dan ook een 21.5 pk 3 cilinder dieselmotor. Het hefvermogen is maar liefst 600 kg. De technische faciliteiten zijn zeer compleet en gebruiksvriendelijk, alsook de besturing van het voertuig zelf.

Het beste advies van uw dealer

Wanneer u interesse heeft in een mini-tractor of maaier van ISEKI en advies van een ervaren en deskundige dealer wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag telefonisch informatie en nodigen u uit op onze vestiging in Beneden-Leeuwen. Zo kunt u de verschillende nieuwe en gebruikte modellen van ISEKI van dichtbij bekijken en u verder verdiepen in de werktuigen voor uw trekker of maaier. Bel naar 06-15150550 of 06-20179557 en wij staan uw graag te woord.