Mini Tractor - Tractoren

Talloze miniwerktuigen

Nieuwe of gebruikte mini-trekkers

Bevorder de groei van uw gazon

John Deere mini-tractor

Op zoek naar een altijd betrouwbare John Deere mini-tractor? Goedhart Mini Tractoren helpt u graag bij het kiezen van de juiste mini-tractoren voor uw werkzaamheden. Een mini-tractor van het bekende merk John Deere is multifunctioneel, krachtig en gebruiksvriendelijk. Heeft u belangstelling voor dit merk en heeft u enkel nog goed advies nodig? Ook dan zijn onze specialisten u uiteraard graag van dienst.

Nieuw toegevoegd

Kies voor de John Deere mini-tractor en voer uw werkzaamheden professioneel uit

Het aanschaffen van een mini-tractor of compacttrekker is een goede investering wanneer u grote stukken grond bij u thuis bewerkt. De compactheid in combinatie met de kracht die deze trekker kan geven, maakt het zeer de moeite waard om deze op uw terrein in te zetten. Een model dat wij aanbieden is bijvoorbeeld de John Deere 2210 mini-tractor met voorlader en maaidek, met 3-cilinder dieselmotor, 23 pk motorvermogen en brede gazonbanden. Of kies voor de nog krachtigere John Deere 1025r met voorlader. U ontvangt – indien gewenst – het nodige advies bij uw keuze, zodat u het juiste voertuig kiest in uw situatie. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere mini-tractoren.

Ook diverse werktuigen in ons assortiment

Naast mini-tractoren kunt u bij ons ook terecht voor diverse werktuigen, zoals een weidesleep of rotoreg. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u informatie te geven over het gebruik van deze en andere werktuigen, eventueel in combinatie met uw John Deere mini-tractor. Bel naar 06-15150550 of 06-20179557 om contact met ons op te nemen.