Mini Tractor - Tractoren

Talloze miniwerktuigen

Nieuwe of gebruikte mini-trekkers

Bevorder de groei van uw gazon

Rotoreg mini-tractor

Bent u op zoek naar een rotoreg voor uw mini-tractor met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan is Goedhart Mini Tractoren de perfecte plek voor u. Niet alleen vindt u hier kwalitatieve mini-tractoren met een zeer divers palet aan werktuigen die hierop bevestigd kunnen worden; u kunt ook bij ons terecht voor het beste advies. Met meer dan 25 jaar ervaring en opgebouwde kennis over werktuigen zoals de rotoreg, zorgen wij dat u de juiste keuze voor uw mini-tractor maakt.

Waarvoor gebruikt u de rotoreg op uw mini-tractor?

Wanneer u bijvoorbeeld een gazon wilt aanleggen, is het belangrijk om de bodem goed om te spitten. Dit kan bijvoorbeeld met een frees, die ook op uw multifunctionele mini-tractor bevestigd kan worden. Omdat vervolgens de grond vrij hobbelachtig blijft, is het nodig om deze te harken. Door een rotoreg op uw mini-tractor te gebruiken, kan dit snel en efficiënt. De grond wordt hiermee mooi vlak en effen.

Uw leverancier van mini-tractoren en toebehoren

Bent u naast werktuigen ook op zoek naar mini-tractoren? Ook hiervan vindt u op onze website een groot aanbod. Zowel nieuwe als gebruikte machines en werktuigen kunt u op onze vestiging in Beneden-Leeuwen komen bekijken. Bij ons profiteert u ook van garantie op gebruikte materialen. Zo schaft u voordelig uw mini-tractor aan met een rotoreg of ander werktuig. Bel naar 06-15150550 of 06-20179557 wanneer u interesse heeft in een product of advies hierover nodig heeft. Wij beantwoorden graag al uw vragen.