Mini Tractor - Tractoren

Talloze miniwerktuigen

Nieuwe of gebruikte mini-trekkers

Bevorder de groei van uw gazon

Weidesleep mini-tractor

Dé plek om een weidesleep voor uw mini-tractor aan te schaffen is Goedhart Mini Tractoren. Hier vindt u een groot assortiment aan toebehoren voor mini-tractoren, alsook mini-tractoren zelf. Deze zijn bij ons van de bekende merken verkrijgbaar, zoals Iseki, Kubota en John Deere. U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit van onze producten, of u nu kiest voor een nieuwe of gebruikte machine of toevoeging voor uw mini-tractor – zoals een weidesleep of maaier. Bekijk alle voorbeelden op onze website!

Nieuw toegevoegd

De functie van een weidesleep voor een mini-tractor

De weidesleep wordt in de landbouwsector gebruikt om het gras te verluchten en grote stukken aarde te verdelen over het oppervlak. Hierdoor ontvangt het gras meer licht en lucht, wat de groei stimuleert. Bovendien ziet het er ook gewoon een stuk netter uit! Een weidesleep is ook een handig hulpmiddel voor uw eigen mini-tractor die u gebruikt op uw erf. Zeker wanneer er een groot terrein van gras verlucht moet worden. Afhankelijk van de grootte van uw tuin kiest u de juiste afmeting van de weidesleep voor uw mini-tractor. Wij helpen u hier graag bij.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Heeft u interesse in een bepaalde weidesleep of wilt u advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Bel dan naar 06-15150550 of 06-20179557 en stel al uw vragen. Met onze 25 jaar ervaring kiest u zeker het juiste product, of het nu gaat om werktuigen of tuintrekkers. Wij nodigen u natuurlijk ook graag uit op onze vestiging!