Mini Tractor - Tractoren

Talloze miniwerktuigen

Nieuwe of gebruikte mini-trekkers

Bevorder de groei van uw Weide

Kubota mini-tractor

De Kubota mini-tractor is het ideale compacte voertuig voor al uw grondwerkzaamheden rond uw huis in Gelderland. Bij Goedhart Mini Tractoren kunt u terecht voor dit type mini-tractor en de nodige toebehoren. De Kubota mini-tractor is bovendien in nieuwe of gebruikte vorm verkrijgbaar bij ons in Gelderland, afhankelijk van het actuele aanbod. Hoe dan ook krijgt u op uw aankoop een garantieperiode en een uitstekende service.

Nieuw toegevoegd

De Kubota mini-tractor maakt het u gemakkelijker

Dit model mini-tractor wordt wereldwijd voor veel verschillende werkzaamheden ingezet. Niet alleen om grasvelden te maaien, maar ook om bijvoorbeeld grote hoeveelheden mest en hooibalen snel te verplaatsen. Hij is compact, sterk en de prijs is aantrekkelijk, wat de prijs-kwaliteitverhouding een sterke eigenschap maakt. Een voorbeeld van een Kubota mini-tractor die wij aanbieden in Gelderland is de B1220 met grondfrees. Deze heeft een 2-cilinder dieselmotor, 12 pk motorvermogen een driepuntshefset en is inclusief grondfrees met 85 cm werkbreedte.

Kom langs bij hét adres voor mini-tractoren en toebehoren

Wanneer u een ervaren aanbieder en specialist zoekt op het gebied van nieuwe en gebruikte mini-tractoren, zijn wij voor u het juiste adres. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment aan werktuigen voor uw mini-tractor of compacttrekker. Denk bijvoorbeeld aan een frees, een ploeg of rotoreg. Bel gerust voor advies over een mini Kubota tractor of wanneer u interesse heeft in een bezoek bij ons in Gelderland. Wij zijn te bereiken via de telefoonnummers 06-15150550 of 06-20179557.